Om oss

Medlemskap och behörighet

Vi på Construct Sweden AB

använder oss endast av säker vatteninstalation från auktoriserade

Martin Rör AB

Vi på Construct Sweden AB

använder oss endast av

auktoriserade VVS- EL företag.

Vårt företag så väl som alla våra medarbetare är försäkrade hos IF, vilket innebär en stor trygghet för alla inblandade i våra åtaganden.

Välkommen till Construct Sweden AB Totalentreprenad!


Construct Sweden AB är ett kvalitetsmedvetet företag som utför alla former av uppdrag, både stora och små inom bygg. Vi arbetar på ett anpassligt och noggrant sätt alltid i samråd med kunden. Vi sätter alltid kunden och dess önskemål i fokus och för att involvera dig i arbetet du gett i uppdrag gör vi i samband med projektstarten en tidsplan som vi löpande stämmer av. Av erfarenhet vet vi att en välinformerad kund som får gehör för sina synpunkter är en nöjd kund. Vi lägger stort fokus på noggrannhet och kvalitetsmedvetenhet när det gäller material och hantverk vilket ger oss goda uppvisade referenser.

Vi arbetar för att tillgodose dina önskemål


Vi arbetar för att tillgodose dina önskemål och behov, från idé till färdigt resultat. Vi bjuder på gratis hembesök då vi diskuterar igenom vad du vill ha gjort och hur- innan du bestämmer dig för att anlita oss. Blir det slag i saken, hjälper vi gärna till med rotavdraget!
 
Construction sweden startade sommaren 2020 med en tydlig kvalitetsfokus och en fast övertygelse om att göra varje kund riktigt nöjd. 
 
Idag utför Construction sweden flera små och stora projekt till såväl privatpersoner som kommersiella aktörer runtom i Stockholms län.

thumbnail_PHOTO-2020-09-02-16-48-51 (1)
thumbnail_PHOTO-2020-09-02-16-48-51 (4)
thumbnail_PHOTO-2020-09-02-16-48-51 (3)

Företagets tre grundstenar är


  • God service
  • Hög kvalitet
  • Ärlig kommunikationConstruct Sweden AB erbjuder bl.a.


  • Totalentreprenad
  • Alla sorts renovering
  • Renovering av kök
  • Målning
  • Golvläggning
  • Badrumsrenovering
  • Fasad målning


Våra duktiga arkitekter och inredare kan hjälpa dig hela vägen från början till slut att få en dröm hem som du har drömt om. Med oss kan dina drömmar bli verklighet.
 
För oss är det viktigt att du som kund blir nöjd med oss och vårt arbete.

MILJÖ


Lika viktigt som att genomföra varje projekt med hög yrkeskompetens för att nå toppkvalitet är det för oss att spara på jordens resurser. De är ju begränsade och skall räcka även för våra barn och barnbarn! Det finns många sätt att gynna miljön och samtidigt spara pengar. Tänk på att allt du använder i ditt bygge inte behöver vara nytillverkat. Det finns alternativa sätt att skaffa byggmaterial, t ex genom att återanvända. Både på nätet och i stora städer finns det äterförsäljare för äldre och begagnat byggmaterial av bra kvalitet, vilket dessutom tillför ditt byggprojekt något personligt och originellt: ett handsmitt galler, spröjsade fönster, en fin dörr. Ett annat sätt som spar på miljön kan vara att använda närproducerat byggmaterial med godkänt betyg. Palma Bygg värnar om både den yttre och inre miljön, bl a genom att samordna transporter, inköp av miljöbilar och miljövänligt byggmaterial samt genom ansvarsfull avfallshantering. Vi vinnlägger oss ständigt om att förbättra så mycket vi förmår med tanke på våra kunder och anställda när det gäller miljö och hållbar utveckling. Lagar, föreskrifter och förordningar gällande arbetsmiljöområdet skall tillämpas inom vårt företag.

Construction Sweden AB är ett kvalitetsmedvetet företag


Om du är ute efter en byggfirma som vinnlägger sig om hederligt hantverk med marknadens mest konkurenskraftiga priser har du kommit rätt!
 
Construction Sweden AB är ett kvalitetsmedvetet företag som utför både stora och små uppdrag inom bygg- och måleribranschen. Målsättning


Vårt mål är att fortsätta att växa och att inom några år blir en av Stockholms mest anlitade och uppskattade bygg och måleri företag.
 
Varje projekt vi tar hand om inleds med att vi skriver en heltäckande tidsplan, som ständigt stäms av med kunden. Vi är väl medvetna att tiden är lika dyrbar för våra kunder som för oss. Därför är det stor vikt att involvera kunden från första början till slutförande av arbetet. Vårt mål är att förverkliga dina drömmar genom att tillgodose dina speciella önskemål vid varje projekt. Vi samarbetar under hela processen, från idéer och utformning av dina byggplaner fram till det färdiga resultatet!
 
För oss är det största vikt att arbetet utförs med kvalitet och noggrannhet, allt för att du som kund ska bli nöjd. Vi lämnar garanti på alla de arbeten vi utför, eftersom vi på Palma Totalentreprenad AB vill att DU som kund ska vara trygg till 100 % när du anlitar Palma Totalentreprenad AB inte bara innan och under arbetet utan självklart även efter.

Construct Sweden