Referenser

TOTALRENOVERING

Totalrenovering är vår specialité


Du kan tryggt kontakta oss och få offert på hela din totalrenovering. Vi har stor erfarenhet och kompetens, och därför kan vi hjälpa dig med hela projektet från planering till slutfinish. Kanske vill du renovera för att få fritidshuset i ett bättre skick, eller kanske funderar du på att få ett högre värde på huset vid en försäljning. Vi ordnar det mesta för dig, så att du får precis det resultat du vill ha med din totalrenovering. Vi kan till och med hjälpa dig att få kontakt med mäklare eller en expert på homestyling. Tveka inte, utan kontakta oss, så får du en offert.

Proffs på köksharmoni


Vi hjälper dig med köksrrenovering, renovering av köket – Hemmets hjärta, familjens favoritplats och ett välbesökt debattforum – köket är hemmets mest mångsidiga plats där livet pågår febrilt bland potatisskal och disktravar. Därför behöver ditt mest livfulla rum funktion, bekvämlighet och design som tillsammans skapar det harmoniska kök alla behöver i sin vardag.

Vi har producerat och renoverat kvalitetskök & badrum sedan 10 år tillbaka: från standardiserade och stilrena köksrenoveringar till innovativa lösningar i moderiktiga uttryck. Med lyhördhet för de stora planerna och känsla för de små detaljerna är inget projekt för avancerat för oss! Du kan känna dig tryggt med anlita oss för din köksrenovering!

KÖKSRENOVERING

BADRUMSRENOVERING

Att renovera badrum är både en passion och en av våra specialiteter!Vi har mer än tio års erfarenhet av renovering och ombyggnation i Stockholm med omnejd. Om du väljer oss så får du ett fast pris, en tydlig och fastställd tidplan samt en engagerad projektledare.


För att göra projektet så enkelt och smidigt som möjligt, så kan du också köpa kakel, klinker och inredning via oss – till förmånliga priser. Och vi tar självklart med oss allt du har köpt hem till dig när det är dags att montera det.

Börja med att skicka in en offertförfrågan, så kontaktar en av våra kundansvariga dig på direkten. Ett kostnadsfritt och förutsättningslöst hembesök ingår alltid

Vi bygger eran drömaltan i hela Stockholmsregionen!


Drömmer du om att bygga altan och fantiserar om att få en vacker uteplats? Fantiserar du om fika utomhus eller om ljumma sommarkvällar med goda middagar tillsammans med familjen? Altaner blir ofta ett trevligt komplement till villan, skapar en naturlig gräns mellan inne och ute samt ger dig fler möjligheter att njuta av sommarhalvåret.


Vi på Construct Sweden AB är proffs på altanbygge och vet hur vi ska kombinera vår kunskap med dina önskemål så att slutresultatet blir lyckat. Vårt erfarna och kunniga team är beredda på att göra allt för att din altan ska uppfylla dina förväntningar. Med deras hjälp får du en altan som du kan njuta av i många år

ALTAN